Facebook Twitter 

Nieuws

Details parcours bekend

22 juli 2022 14:00 Nadat we vorige week al bekend konden maken dat het NCK op zondag 2 Oktober zal plaatsvinden kunnen we nu ook de details van het parcours bekendmaken.

Alle ingrediënten voor een geweldige wedstrijd! Lange rechte stukken, weinig bochten en een stuk dijk.

Klik HIER voor de details.
Lees meer

Nieuw parcours en op zondag

19 juli 2022 09:00 Nadat we de afgelopen 2 jaar, mede door corona, op Flevonice zijn geweest keren we dit jaar weer terug naar Dronten. Dit jaar vanaf Leisure World Dronten.
Na goed overleg en een intensieve voorbereiding is er voor gekozen om het centrum van Dronten op deze manier te ontzien. 
Een andere grote verandering is de dag van de wedstrijd. Dit jaar zal de wedstrijd op zondag plaatsvinden.

De komende weken zal meer info over starttijden, locaties en het parcours bekend gemaakt worden.

Wij wensen de renners alvast veel succes met de voorbereiding!
Lees meer

Deelnemers

30 september 2021 14:00 De deelnemende ploegen hebben de selecties rond! De deelnemerslijsten zijn toegevoegd op de website.


Lees meer

Afsluiting N302 Veluwemeerbrug

29 september 2021 14:00 De N302 Veluwemeerbrug is dicht vanaf de rotonde Ganzenweg-Knardijk (Flevoland) tot afslag Dolfinarium in Harderwijk (Gelderland).

Omleiding
Voor verkeer in beide richtingen tussen Zeewolde en Harderwijk is een omleiding ingesteld via Nijkerk: N305 Gooiseweg, N301 Nijkerkerweg en de A28 richting Harderwijk.
Tijdens de weekendafsluiting geldt overdag een extra adviesroute voor het verkeer op de A28 vanuit Zwolle en omgeving om via afrit 16 bij Elburg de route naar Flevoland te pakken.
In deze periode vinden er ook werkzaamheden plaats bij de A50 Vaassen-Heerde. Hierdoor kan het drukker zijn op de route Elburg-Dronten. Hou rekening met extra reistijd of kies voor een andere route.

Fietsverkeer en openbaar vervoer
Het fietspad over de Veluwemeerbrug blijft tijdens de werkzaamheden open voor fietsers. De buslijnen die gebruik maken van de Veluwemeerbrug blijven dat tijdens de werkzaamheden ook doen, evenals het landbouwverkeer.


Lees meer

Starttijden staan online

27 september 2021 14:00 De inschrijving is gesloten en de starttijden zijn bekend.

Weer een flink aantal inschrijvingen! om 10.00 uur starten de renners van de organiserende vereniging WV de IJsselstreek bij de D-categorie.
Bijna zes uur later is het de winnende ploeg van 2019, de NWVG die als laatste het startpodium verlaat bij de A-categorie.

Check de starttijden!
Lees meer

Pagina 1 van 4

Nieuws 22-07-2022

Details parcours bekend

Nadat we vorige week al bekend konden maken dat het NCK op zondag 2 Oktober zal plaatsvinden kunnen we nu ook de details van het parcours bekendmaken.

Alle ingrediënten voor een geweldige ... 
Nieuws 19-07-2022

Nieuw parcours en op zondag

Nadat we de afgelopen 2 jaar, mede door corona, op Flevonice zijn geweest keren we dit jaar weer terug naar Dronten. Dit jaar vanaf Leisure World Dronten.
Na goed overleg en een intensieve voorbere... 
Nieuws 30-09-2021

Deelnemers

De deelnemende ploegen hebben de selecties rond! De deelnemerslijsten zijn toegevoegd op de website.