Facebook Twitter 

Nieuws

Deelnemers

30 september 2021 14:00 De deelnemende ploegen hebben de selecties rond! De deelnemerslijsten zijn toegevoegd op de website.


Lees meer

Afsluiting N302 Veluwemeerbrug

29 september 2021 14:00 De N302 Veluwemeerbrug is dicht vanaf de rotonde Ganzenweg-Knardijk (Flevoland) tot afslag Dolfinarium in Harderwijk (Gelderland).

Omleiding
Voor verkeer in beide richtingen tussen Zeewolde en Harderwijk is een omleiding ingesteld via Nijkerk: N305 Gooiseweg, N301 Nijkerkerweg en de A28 richting Harderwijk.
Tijdens de weekendafsluiting geldt overdag een extra adviesroute voor het verkeer op de A28 vanuit Zwolle en omgeving om via afrit 16 bij Elburg de route naar Flevoland te pakken.
In deze periode vinden er ook werkzaamheden plaats bij de A50 Vaassen-Heerde. Hierdoor kan het drukker zijn op de route Elburg-Dronten. Hou rekening met extra reistijd of kies voor een andere route.

Fietsverkeer en openbaar vervoer
Het fietspad over de Veluwemeerbrug blijft tijdens de werkzaamheden open voor fietsers. De buslijnen die gebruik maken van de Veluwemeerbrug blijven dat tijdens de werkzaamheden ook doen, evenals het landbouwverkeer.


Lees meer

Starttijden staan online

27 september 2021 14:00 De inschrijving is gesloten en de starttijden zijn bekend.

Weer een flink aantal inschrijvingen! om 10.00 uur starten de renners van de organiserende vereniging WV de IJsselstreek bij de D-categorie.
Bijna zes uur later is het de winnende ploeg van 2019, de NWVG die als laatste het startpodium verlaat bij de A-categorie.

Check de starttijden!
Lees meer

EXTRA Teams bij NCK Dronten

25 september 2021 14:00 EXTRA Teams bij NCK Dronten

Omdat er dit jaar veel minder wedstrijden zijn verreden en de organisatie van het NCK Dronten voldoende ruimte in het programma heeft willen wij de KNWU-Clubs de ruimte geven om een tweede team op te stellen in de verschillende categorieën.

Wil je als club hier gebruik van maken, schrijf dan een extra ploeg in voor zondag 12:00 uur via de normale inschrijfprocedure.

info@nckdronten.nl

Doe dit voor zondag 26 september 12:00 uur.

Inderdaad kort dag maar wij gaan er vanuit de de clubs die nog volop in training zijn dit best op korte termijn kunnen regelen zodat we zaterdag 2 oktober een vol programma hebben bij het NCK Dronten.
Lees meer

De inschrijving is geopend

23 augustus 2021 10:00 Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven voor het NCK 2021. 

Via de link op de website kom je terecht op inschrijven.nl

Ondanks de Coronacrisis is het de organisatie gelukt om deze wedstrijd te organiseren.
Voor veel renners één van de hoogtepunten van het jaar. Zeker nu er dit jaar heel weinig wedstrijden gereden kunnen worden.
In nauw overleg met de gemeente Dronten is er een draaiboek en veiligheidsplan gemaakt waardoor de wedstrijd op een verantwoorde wijze gereden kan worden.
Uiteraard kunnen nieuwe ontwikkelingen nog roet in het eten gooien maar we kijken met vertrouwen uit naar dit NCK op de nieuwe locatie in Biddinghuizen, gemeente Dronten.


Lees meer

Pagina 1 van 4

Nieuws 30-09-2021

Deelnemers

De deelnemende ploegen hebben de selecties rond! De deelnemerslijsten zijn toegevoegd op de website.

 
Nieuws 29-09-2021

Afsluiting N302 Veluwemeerbrug

De N302 Veluwemeerbrug is dicht vanaf de rotonde Ganzenweg-Knardijk (Flevoland) tot afslag Dolfinarium in Harderwijk (Gelderland).

Omleiding
Voor verkeer in beide richtingen tussen Zeewolde ... 
Nieuws 27-09-2021

Starttijden staan online

De inschrijving is gesloten en de starttijden zijn bekend.

Weer een flink aantal inschrijvingen! om 10.00 uur starten de renners van de organiserende vereniging WV de IJsselstreek bij de D...