Facebook Twitter 

Aanbieding overnachting Veluwestrandbad

27 augustus 2019 14:00 Monda Vakantieparken heeft voor de deelnemenden verenigingen een hele mooie aanbieding! Op nog geen 10 kilometer van de start/finish ligt Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Op deze locatie staan prachtige vakantiebungalows die voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden.

Ideaal om gezamelijk naar de start te rijden en na afloop uit te rijden en in je eigen bungalow te douchen.

De aanbieding:
Aangeboden wordt een 6 persoons bungalow voor de gereduceerde prijs van €175,00. Bijkomende kosten zijn toeristenbelasting en servicekosten. Hiervoor krijgt men de bungalow het gehele weekend van 27 september 15.00 uur tot maandag 30 september 10.00 uur ter beschikking, dus nablijven is mogelijk.

Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 0525-681417; reserveringskosten zijn niet van toepassing.

Veluwe Strandbad heeft ruime ervaring met de verhuur van huisvesting aan sportploegen en -verenigingen. Te noemen valt wielervereniging de IJsselstreek waarvan ze shirtsponsor zijn en Schaatsteam van Werven, waar wij als supplier optreden voor huisvesting van trainingskampen. Ook wielervereniging Noordwesthoek heeft meerdere keren van onze bungalows gebruik gemaakt, ook op andere locaties dan Elburg. In het verleden hebben diverse Nederlandse schaatsploegen Veluwe Strandbad als uitvalsbasis gehad voor marathonwedstijden op natuurijs.Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Nieuws 23-09-2019

De starttijden staan online

De inschrijving is gesloten dus we hebben de startvolgorde kunnen maken.
Ploegleiders mogen nog selecties wijzigen tot 24 september 23.59 uur.

Op de website staan de starttijden online. 
Nieuws 31-08-2019

De inschrijving is geopend!

De inschrijving is geopend!
Verenigingen kunnen zich vanaf nu aanmelden. Inschrijven kan tot 22 september 23.59 uur. Het muteren van de ploegen kan tot 24 september 23.59 uur.

De KNWU zal na... 
Nieuws 27-08-2019

Aanbieding overnachting Veluwestrandbad

Monda Vakantieparken heeft voor de deelnemenden verenigingen een hele mooie aanbieding! Op nog geen 10 kilometer van de start/finish ligt Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Op deze locatie staa...