Facebook Twitter 

Nieuws

Rondemissen stellen zich voor

27 september 2017 20:00 Een wedstrijd als het NCK is natuurlijk niks zonder rondemissen! Aanstaande zaterdag zijn er heel wat bloemen en kussen uit te reiken! Anne Holsappel en Tess Reints stellen zich even voor:

Anne: Hallo, ik ben Anne Holsappel. Ik ben 18 jaar oud en ben vorig jaar geslaagd voor mijn havo diploma, dit jaar doe ik vwo-sprint. Dat houdt in dat ik 2 jaar vwo in 1 doe en dus dit jaar weer examen mag gaan doen. Ik probeer zo vaak mogelijk per week hard te lopen en heb een lange tijd handbal gedaan totdat ik geblesseerd geraakt ben! Ik vind het leuk om te winkelen, uit te gaan en lekker te eten! Ook heb ik een bijbaantje, ik werk bij parfumerie Douglas in Zwolle. Mijn affiniteit met wielrennen is dat toen Tess en ik vroeger vaak samen gingen kijken naar wielrenwedstrijden.


Tess: Hallo, mijn naam is Tess Reints. Ik ben 18 jaar en ben vorig jaar geslaagd voor mijn havo-diploma en heb nu een tussenjaar. Ik doe zelf aan handbal. Maar ben momenteel geblesseerd en staat er een operatie op mij te wachten in november. Daarna wel van plan om weer te gaan spelen en hopelijk ook weer op een hoog niveau. Mijn affiniteit met wielrennen is dat mijn broer al zins zijn 12e aan wielrennen doet, bij de Hanzerenners in Zwolle. Vroeger altijd veel naar zijn wedstrijden gekeken en zelf zit ik soms ook wel op de racefiets. Maar ik heb nooit wedstrijden gereden.

Lees meer

Starttijden online

21 september 2017 22:00 De starttijden staan online!

Om 10:15 uur gaan de meiden van Zwc-Dts als eerste ploeg het startpodium af. Ruim 6 uur en meer dan 200 ploegen later zal W.V. De Jonge Renner het podium afrijden voor hun 52 kilometer door de polder! Ploegleiders ontvangen binnenkort een mail met de laatste informatie.
Lees meer

Contract met KNWU en gemeente Dronten verlengd

21 september 2017 12:00 Mooi nieuws!
Gisteravond is tijdens de vrijwilligersavond het contract met Dronten en de KNWU getekend voor de komende jaren!
We zijn erg blij en trots dat alle partijen het vertrouwen geven aan Wielervereniging de IJsselstreek voor de organisatie van het NCK! De avond werd afgesloten met mooie verhalen van meesterknecht Gert Jakobs, in een ver verleden zelf nog Nederlands kampioen in Dronten.


Lees meer

Clubs mogen met meidenteams starten in B en D categorie

31 augustus 2017 21:00 Goed nieuws voor de jeugdrenners! De KNWU heeft besloten dat jeugdploegen een tweede team mogen inschrijven als dat team volledig uit meiden bestaat! Dit mocht al bij de B-categorie maar nu dus ook bij de jeugd! Hierbij dus een oproep aan alle meiden, Probeer een meidenteam samen te stellen en schrijf je in! De D-categorie rijd een officieus NK maar wel met een start vanaf het echte podium en een mooie huldiging!
Lees meer

Dit jaar weer strijd om algemeen klassement!

30 augustus 2017 11:00 Net als de afgelopen twee jaren zal er weer een overkoepelend klassement gemaakt worden.
De categorie A, B en C komen hiervoor in aanmerking.
Alleen verenigingen die bij alle drie de categorieën starten strijden om deze ereprijs! Vorig jaar won NWVG - Noordelijke Wieler Vereniging Groningen. voor WTC De Amstel en LRTV Swift. Zorg er dus voor dat je als club in elke categorie start en voor dit klassement in aanmerking komt!
Het klassement wordt aan de hand van de tijden opgesteld.
Lees meer

Pagina 1 van 2

Nieuws 27-09-2017

Rondemissen stellen zich voor

Een wedstrijd als het NCK is natuurlijk niks zonder rondemissen! Aanstaande zaterdag zijn er heel wat bloemen en kussen uit te reiken! Anne Holsappel en Tess Reints stellen zich even voor:

Anne... 
Nieuws 21-09-2017

Starttijden online

De starttijden staan online!

Om 10:15 uur gaan de meiden van Zwc-Dts als eerste ploeg het startpodium af. Ruim 6 uur en meer dan 200 ploegen later zal W.V. De Jonge Renner het podium afrijden v... 
Nieuws 21-09-2017

Contract met KNWU en gemeente Dronten verlengd

Mooi nieuws!
Gisteravond is tijdens de vrijwilligersavond het contract met Dronten en de KNWU getekend voor de komende jaren!
We zijn erg blij en trots dat alle partijen he...