Facebook Twitter 

Aanbieding overnachting Veluwe Strandbad

9 augustus 2017 14:00
Monda Vakantieparken heeft voor de deelnemenden verenigingen een hele mooie aanbieding! Op nog geen 10 kilometer van de start/finish ligt Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Op deze locatie staan prachtige vakantiebungalows die voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden.

Ideaal om gezamelijk naar de start te rijden en na afloop uit te rijden en in je eigen bungalow te douchen.

De aanbieding:
Aangeboden wordt een 6 persoons bungalow voor de gereduceerde prijs van €175,00. Bijkomende kosten zijn toeristenbelasting en servicekosten. Hiervoor krijgt men de bungalow het gehele weekend van 29 september 15.00 uur tot maandag 2 oktober 10.00 uur ter beschikking, dus nablijven is mogelijk.

Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 0525-681417; reserveringskosten zijn niet van toepassing.

Veluwe Strandbad heeft ruime ervaring met de verhuur van huisvesting aan sportploegen en -verenigingen. Te noemen valt wielervereniging de IJsselstreek waarvan ze shirtsponsor zijn en Schaatsteam van Werven, waar wij als supplier optreden voor huisvesting van trainingskampen. Ook wielervereniging Noordwesthoek heeft meerdere keren van onze bungalows gebruik gemaakt, ook op andere locaties dan Elburg. In het verleden hebben diverse Nederlandse schaatsploegen Veluwe Strandbad als uitvalsbasis gehad voor marathonwedstijden op natuurijs.Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
Los de bovenstaande som op:

Nieuws 29-09-2022

Deelnemers bekend!

De lijst met deelnemers is nu definitief. Uiteraard kan er op zondag nog gewisseld worden met de reserves. Bekijk de concurentie!

 
Nieuws 26-09-2022

Starttijden staan online

De inschrijving is gesloten en de starttijden zijn bekend.

Weer een flink aantal inschrijvingen! om 10.00 uur starten de renners van de organiserende vereniging WV de IJsselstreek bij de D-cate... 
Nieuws 25-09-2022

Starten om de twee minuten

Komende zondag zal om 10.00 uur de eerste ploeg van start gaan.
De jeugd (D-categorie) zullen om de minuut starten.

Alle overige categorieën starten dit jaar om de twee minuten. Op deze...