Facebook Twitter 

Overnachten

             

Monda Vakantieparken heeft voor de deelnemenden verenigingen een hele mooie aanbieding! Op nog geen 10 kilometer van de start/finish ligt Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Op deze locatie staan prachtige vakantiebungalows die voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden.

Ideaal om gezamelijk naar de start te rijden en na afloop uit te rijden en in je eigen bungalow te douchen.

De aanbieding:
Aangeboden wordt een 6 persoons bungalow voor de gereduceerde prijs van €175,00. Bijkomende kosten zijn toeristenbelasting en servicekosten. Hiervoor krijgt men de bungalow het gehele weekend van 27 september 15.00 uur tot maandag 30 september 10.00 uur ter beschikking, dus nablijven is mogelijk.

Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 0525-681417; reserveringskosten zijn niet van toepassing.

Veluwe Strandbad heeft ruime ervaring met de verhuur van huisvesting aan sportploegen en  -verenigingen.  Te noemen valt wielervereniging de IJsselstreek waarvan ze shirtsponsor zijn en Schaatsteam van Werven, waar wij als supplier optreden voor huisvesting van trainingskampen. Ook wielervereniging Noordwesthoek heeft meerdere keren van onze bungalows gebruik gemaakt, ook op andere locaties dan Elburg. In het verleden hebben diverse Nederlandse schaatsploegen Veluwe Strandbad als uitvalsbasis gehad voor marathonwedstijden op natuurijs.

Nieuws 05-07-2020

Voorbereidingen in volle gang

Nu de maatregelen vanuit de overheid verder worden versoepeld is het ook voor ons als organisatie reden om weer flink de schouders onder dit evenement te zetten.
Binnenkort volgt er overleg met de... 
Nieuws 27-08-2019

Aanbieding overnachting Veluwestrandbad

Monda Vakantieparken heeft voor de deelnemenden verenigingen een hele mooie aanbieding! Op nog geen 10 kilometer van de start/finish ligt Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Op deze locatie staa... 
Nieuws 22-09-2018

Record aantal deelnemers

Nog nooit hebben er zoveel ploegen aan het NCK deelgenomen!
Ruim 1200 deelnemers zullen aanstaande zaterdag starten op het Meerpaalplein in Dronten.

Veel wedstrijden hebben al jaren te kampe...