Facebook Twitter 

Overnachten

             

Monda Vakantieparken heeft voor de deelnemenden verenigingen een hele mooie aanbieding! Op nog geen 10 kilometer van de start/finish ligt Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Op deze locatie staan prachtige vakantiebungalows die voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden.

Ideaal om gezamelijk naar de start te rijden en na afloop uit te rijden en in je eigen bungalow te douchen.

De aanbieding:
Aangeboden wordt een 6 persoons bungalow voor de gereduceerde prijs van €175,00. Bijkomende kosten zijn toeristenbelasting en servicekosten. Hiervoor krijgt men de bungalow het gehele weekend van 28 september 15.00 uur tot maandag 1 oktober 10.00 uur ter beschikking, dus nablijven is mogelijk.

Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 0525-681417; reserveringskosten zijn niet van toepassing.

Veluwe Strandbad heeft ruime ervaring met de verhuur van huisvesting aan sportploegen en  -verenigingen.  Te noemen valt wielervereniging de IJsselstreek waarvan ze shirtsponsor zijn en Schaatsteam van Werven, waar wij als supplier optreden voor huisvesting van trainingskampen. Ook wielervereniging Noordwesthoek heeft meerdere keren van onze bungalows gebruik gemaakt, ook op andere locaties dan Elburg. In het verleden hebben diverse Nederlandse schaatsploegen Veluwe Strandbad als uitvalsbasis gehad voor marathonwedstijden op natuurijs.

Nieuws 27-09-2017

Rondemissen stellen zich voor

Een wedstrijd als het NCK is natuurlijk niks zonder rondemissen! Aanstaande zaterdag zijn er heel wat bloemen en kussen uit te reiken! Anne Holsappel en Tess Reints stellen zich even voor:

Anne... 
Nieuws 21-09-2017

Starttijden online

De starttijden staan online!

Om 10:15 uur gaan de meiden van Zwc-Dts als eerste ploeg het startpodium af. Ruim 6 uur en meer dan 200 ploegen later zal W.V. De Jonge Renner het podium afrijden v... 
Nieuws 21-09-2017

Contract met KNWU en gemeente Dronten verlengd

Mooi nieuws!
Gisteravond is tijdens de vrijwilligersavond het contract met Dronten en de KNWU getekend voor de komende jaren!
We zijn erg blij en trots dat alle partijen he...